Joo tuota tuota sanon näin heti alussa että tän osan oon kirjottanu puhekielellä, enkä oikein tiiä että kirjotanko näin vai vaihanko kirjakieleen. Pitää kattoo. :D

Eli siis kirjotin tän osan uusiks (enimmäkseen) kirjakieltä käyttäen ja suunnitelmissa ois että näillä mennään! (Myös kuvat on nyt parempilaatusia...) (:

Mutta siis tässä legacyssä suurin osa perijöitten ja lasten nimistä on "valittu" kreikkalaisen mytologian mukaan. (Tunnustan, oon lukenu liikaa Percy Jacksoneita...) Mutta niin esimerkiks Althea (Αλθεα) tarkoittaa mahdollisesti parantumista (healing) ja sitä rataa. Kiehtovaa, eikö? (:

 

✖ ✖ ✖

 

 

 Althea Ryers

5 - O - 5 - 7 - 8

Suosiotavoite;

Julkkiskokki

Althean glämöröös pikkumökki keskellä Fannington Placea on oikea ilo silmälle! Keltaista peinttiä, kolme isoa ikkunaa ja sisustus viimeisen päälle. Voilá! 

 Meidän pikku biseksuaali-- "OLIKO TOI NYT PAKKO MAINITA?" ... Oli. Niin siis meidän pikku bi-- "NIIN?" ... Krhm. Eli siis Althea kävi läpi pikkiriikkisen kämppänsä ja availi kaapit ja kurkisti sängyn alle ja sitä rataa. Rituaalin jälkeen punapää jaksoi raahata perseensä tuohon koneen ääreen ja etsiä töitä. BANG. Ravintola-alan töitä löytyi heti. Eikä tarvittu edes aiempaa kokemusta...

 Tietysti olisi ihan hyvä omata jotain kokemusta siitä kokkaamisesta, ettei ihan heti tulisi potkuja. Ilmeestä päätellen Althea ei ollut kuullut aikaisemmin, että ananas kasvaa pensaassa eikä puussa.

 Rasittavat hahahaa-me-hajotetaan-sun-ovikello-naapurit tulivat hajottamaan Althean rimputtimen. ):

 Althea maalasi todella taidokasta peintingiä samalla kun noi naapurit koputteli sen ikkunoita ja käski päästämään sisään. ):

Joku stalkkeri soitteli ja kysyi haluaisiko Althea tilata jonkun hämärän "Käsityön taiteellisuus" - lehden... Hell no... 

 

 Ruoanpoltt-- laittotaitojen testaaminen käytännössä on ensisijaisen tärkeää tulevalle julkkiskokille... Toisaalta olisi ihan hyvä oppia pilkkomaan paprikaa ilman että leikkaa joka ikinen kerta sormeensa...

Joku toinen stalkkeri sai Althean langan päähän, ja pyysi lähtemään Stadiin. Pitihän sitä suostua, kun pitäisi se unelmien mies tai nainen löytää tässä ja vähän äkkiä kiitooooos. 

 Taksi päräytti paikalle ja joku vajakki jäi stalkkaamaan Althean persettä kun se nousi tosi vaikeen näkösesti tonne taksiin.

 Stalkkeri nimeltä Cliff (rantakallio... hehehehe) Zimmermann (huonemies... hehehehehe) esitteli Althealle koko liudan hämäriä tyyppejä ja voilá. Althea piti Brandi Weaveria ainoana tutustumisen arvoisena. Brandi oli toki nätti, muttei ihan vastannut Althean mustahiuksista unelmakumppania. ):

 

✖ ✖ ✖

 

 Althea häipyi klubilta aika äkkiä, kun se stalkkeri yritti päästä iholle. Mukaan tarttui pelkkä Brandin puhelinnumero, ja siinä se.

 Tylsyys ja sosiaalisuudenpuute iski päälle, ja Althea päätti käydä omeglessa juttelemassa intialaisten miespuolisten pervojen kanssa.

 Stalkkeri soitti again. Tällä kertaa Althea kuunteli mitä ukkelilla oli asiaa ja iski sitten luurin korvaan. Jotkut ne eivät vaan tajua mitä "ei" tarkoittaa...

 Wuhuu! Althea kehittyy! Nyt se on jo eskareiden tasolla!

 Althea on yllättävän sulonen kun se nukkuu. Erityisesti sillon kun se kuorsaa niin että koko sänky tärisee. ):

 

✖ ✖ ✖

 

 Oon yllättävän tykästyny tuohon suihkukoppiin joka Althealla on (----:

"NYT JUMALAUTA LOPETA TOI TIRKISTELY!" Täh? Eiku oho joo, sori...

 Uskomatonta. Althea on asunut tuossa kämpässä noin kaksi päivää ja nyt sille jo tungetaan laskuja jokaisesta reiästä ja tuutista!

 Ilmeestä päätellen Althea ei odota innolla ensimmäistä työpäiväänsä. Älä huoli, ei sun tarvitse muuta kun tiskata niitä astioita. "No en mä sitä osaa. Ruuanlaitto on se mun juttu." ... Huonompi homma...

 ... DIE SIMS DIE! Althea pääsee just töihin niin tämmönen unelmanainen kävelee pihaan! Onneksi on superkoodi jolla sain tämän kaunottaren Althean kaverivalikkoon... Ai kuinka niin en pelaa sääntöjen mukaan...

 

✖ ✖ ✖

 

 Meidän punapää pelmahti töistä kotiin eikä tullu ylennystä mutta tuli jotai muuta...

 ... Nimittäin tämä. Oikeesti ei ole reilua. Mutta katsokaa tota ilmettä!!!!111 (Se tunne kun oot kateellinen sun simis kauneudesta ja podet alemmuuskompleksia...)

 Althea soitti sille naiselle joka sen pihalle törmäs. Casey (soon-gonna-be-Ryers) Morena, pidä varas. Althea varastaa sun sydämen, piste.

Unta palloon ja huomenna töihin ja Casey kylään ja jeejee.

 

✖ ✖ ✖

 

 Ei, Althea ei haukottele äärimmäisen seksikkäästi, vaan yskii aivojaan eiku keuhkojaan eiku sekä että pellolle.

 "Mä en osaa paistaa ees kroisanttia *):):):*" Älä huoli, kyllä se siitä... HEI KATO KUKA TUOLLA ULKONA ON!!1

 "Hei beibi mitä kuuluu?"

... Et sitten muuta keksinyt?

 "No sanotaanko vaikka nii että on aina ilo nähä tollasia kaunokaisia pyjama päällä pihalla *(;(;(;*"

... Niin herkkää että itkettää ♥

 Voi että kun sulosta. Ujot simit on ihania kun ne yrittää hurmata. :<

 Pitkän jutustelun jälkeen nämä kaksi huomasi tulevasa koko ajan paremmin juttuun keskenään, ja Althea oli siitä niin innoissaan, että päätti käydä iholle... Caseyn ilme ei oikein lupaa hyvää...

 Voiiiiii kun sulosta. Muuten hyvä ensisuudelma, mutta; OHI MENI! "Eikä menny..." menipäs "Eikä menny..." usko unelmiis, kultapieni.

 Althea oli jo ihan mielissään ja leikki Disney-prinsessaa ja pyysi Caseyta muuttamaan yhteen. Eihän se tietenkään suostunut kun nämä kaksi on tuntenut vajaan päivän.

 Joo. Torjutuksi tuleminen on hyvä paikata yksimällä keuhkot pihalle.

 Pitkän maanittelun ja kiertelyn ja kinuamisen ja lahjomisen jälkeen Casey sitten suostu muuttamaan yhteen. Mukanaan se toi 1000 simeleonia, ei mikään rikas jätkä mutta ei se haittaa! Casey on muuten delfinaarion puhdistaja... oikea unelma-ammatti ja silleen. (:(:(:

 Althea jätti sitten heti kättelyssä Caseyn yksin tonne kämppään ja häipyi töihin...

 

✖ ✖ ✖

 

 Althea sai ylennyksen!!!11 Nyt se on pikaruokalan kassa. Wohoooo rahantuloa ei voi estää. Mutta siis tullessaan himaan Althea luuli autokuskia vähän vajaaksi ja kysyi siltä, että miksi ihmeessä se oli dumpannut Althean tänne. Kuski vaan vastasi siihen että "Täältä mä sut aamulla hain. Ei kannattas valittaa, toi kämppä näyttää paljo hienommalta ku se entinen." ja sitten se vaan painoi kaasua ja häipyi nurkan taakse.

Althea käveli vähän varovasti sinne sisälle, kun sitä vastaan tuli mustatukkainen nainen.

"Casey?"

"Sori mä vähä käytin meidän rahoja, ei kai haittaa? *(:(:(:*"

 Casey on kyllä kieltämättä aika kaunis. ):

 

✖ ✖ ✖

 

 Duh. Sitä palautetta, positiivista ja negatiivista, kumpaa tahansa.